Le site de Maître Khris Aéllitab

Identifiez-vous
Pseudo :
Mot de Passe :
mot de passe oublié ?
:: Bent u slechthorend of doof ? Geen probleem ! ::

                                    


Bent u slechthorend of doof ? Geen probleem !

We spreken ook Gebarentaal (VGT) !

U kunt ook deze consultaties in Gebarentaal krijgen op deze website (--> Magie/Hekserij, Waarzeggerij, Medium, Tarologie, Orakel + de opvolging van al uw occulte werken, rituelen, enz !).   


:: VLAAMSE GEBARENTAAL (VGT) ::

Hallo, 

Sta mij toe u welkom te heten op deze website die duidelijk al mijn activiteiten en vaardigheden omvat.

Zoals je misschien al weet als je mij kent, is de beoefening van het occultisme voor mij vooral PASSIE die in de loop van de tijd een BEROEP op zich is geworden.
Door deze levenskeuze, kan ik elke dag van zonsopgang tot zonsondergang met Magie omgaan.
Een Magie die zeker niet zo populair is door de media, maar die niet minder boeiend of fascinerend is !

Met deze website die vooral met PASSIE voor de Occulte Wetenschappen, Magie en Waarzeggerij gemmakt is, zou ik graag mijn werk met u will delen.

Ik ben er meer dan 35 jaar geleden in verzeild geraakt en het is nu bijna 25 JAAR geleden dat ik mezelf TOT UW DIENST heb gesteld !!!

Geniet van u bezoek en alvast bedankt voor u loyaliteit !!!


Meester Khris AÉLLITAB

- Grootmeester (GMS) en legataris van verschillende Franstalige heksentradities en filialen die wereldwijd worden erkend
- Hoge rangen in verschillende initiërende organisaties in verschillende landen
- Houder van verschillende Diploma's, Certificaten en Charters waardigheid op internationaal niveau
- Master Initiator in Magie, Hekserij, Oude Tradities & Geesteswetenschappen (bijna 400 studenten in maar liefst 13 landen en 3 eilanden van de wereld).

:: Introductie ::

Beste Heer, Beste Mevrouw,

Allereerst dan u voor het bezoeken van mijn site.

Hieronder vindt u een korte uitleg van " wie ik ben " , evenals verschillende consultaties die u rechtstreeks in uw taal kunt krijgen (Nederlands, Français, English, Langue des Signes Francophone, Vlaamse Gebarentaal).

Ik stel me voor, Khris Aéllitab. Ik ben Grootmeester in verschillende Tovenarij en Hekserij en ook legataris van verschillende Franstalige Heksentradities en Filialen die op internationaal niveau worden erkend. Ik ben ook een Meester Initiator, en heb tot heden niet ver van 400 mensen getraind in occulte wetenschappen en waarzeggerij in 13 landen en 3 eilanden van de wereld.

Nadat ik in mijn leven veel initiaties heb ontvangen, zowel in mijn eigen land (België) als in het buitenland (--> Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Thailand, Maleisië en de Verenigde Staten), ben ik dit allemaal geworden met heel veel leren, kennis toepassen, oefenen, enzo...

Hoge-Tovenarij & Hekserij - Helderziendheid - Orakel (via deze site hebt u de ZELDAME mogelijkheden om meer dan 60 verschillende Orakels te kunnen raadplegen !! Bij mijn weten bestaat dit nergens anders) - Berekening van je GELUK-getallen - Coaching & Re-Harmonisatie (gepersonaliseerde programma " om je weer goed te voelen " - Talismannen & Beschermingen - Mojo Bags - Toverartikelen - Cursussen (Magie/Tovenarij, Waarzeggerij, Hellenistische Gnosis, Zelfontwikkeling).


NIEUW SINDS DIT JAAR :

- Energiegenezing (momenteel ben ik aan het einde van mijn opleiding. Na mijn examen zal ik mijn Diploma behalen van Genezer en beoefenaar van energiegenezing)

- Feng Shui (voorlopig aan het studeren om een Feng Shui Diploma - Certificat te behalen).


Al mijn Consultaties en interventies worden vertaald door een persoon die uw taal perfect spreekt.


PS: deze site is zeer rijk gevuld met verschillende uitleggen. Aarzel niet om er doorheen te bladeren met behulp van de automatische vertaalservice van Google die u hier vindt : GOOGLE TRADUCTION  

:: CONSULTATIE TOVERNIJ /HEKSERIJ * 60 MIN * PER VIDEOCONFERENTIE ::

                               :: CONSULTATIE TOVERNIJ /HEKSERIJ * 60 MIN * PER VIDEOCONFERENTIE ::


--> Dit Consultatie wordt voor u vertaald door een persoon die zo goed mogelijk gebarentaal spreekt en die mijn woorden getrouw aan u zal overbrengen. Voor deze dienst betaalt u niets extra.   


Wil je proberen je lot in eigen handen te nemen, en je problemen of je situatie op te lossen of te veranderen ?

Dit Consult* omvat een volledige analyse van uw probleem(en), en indien mogelijk, verschillende oplossingen (opdracht /...) zal u aangeboden worden - Tovernij gesproken - het spel, uw lot.


(*) maximaal 1 uur (+ 30 euro / 15 min. sup.)


PRIJS : 120 € 
- Consultatie Hekserij per VGT VISIO * 60 min *

Prix: 120 €

ajouter au panier:: CONSULTATIE TOVERNIJ /HEKSERIJ * 60 MIN * PER VIDEOCONFERENTIE + OPVOLGING VAN U SITUATIE ::


                                 

:: CONSULTATIE TOVERNIJ /HEKSERIJ * 60 MIN * PER VIDEOCONFERENTIE + OPVOLGING VAN U SITUATIE ::


--> Dit Consultatie wordt voor u vertaald door een persoon die zo goed mogelijk gebarentaal spreekt en die mijn woorden getrouw aan u zal overbrengen. Voor deze dienst betaalt u niets extra.   


Wil je proberen je lot in eigen handen te nemen, en je problemen of je situatie op te lossen of te veranderen ?

Dit Consult* is het meest compleet. Het omvat een volledige analyse van u (of uw) probleem(en), en indien mogelijk, verschillende oplossingen (opdracht /...) zal u aangeboden worden - Tovernij gesproken - het spel, uw lot.

Bovendien, geeft het reserveren van dit Consultatie, zodra het werk gedaan is, recht op een volledige opvolging van het gevraagde ritueel.

Wat betekent dat ? We starten met een compleet Consult per videoconferentie (maximaal 60 min) om uw situatie tot in detail te analyseren. Tijdens deze krijg je advies en heksenoplossingen.

Hierna kies je ervoor om mij een opdracht toe te vertrouwen, en zodra deze klaar is, voer ik de volledige opvolging* uit per e-mail (indien je dit met camera wilt doen, wordt een eenmalig supplement van 30 euro gevraagd voor de volledige opvolging van uw werk) zonder dat u een Consult moet herhalen. Alles is inbegrepen.

(*) we bekijken dit samen elke 30 dagen gedurende een kwartaal, of zelfs meer in sommige gevallen.


PRIJS : 150 €  
- Consultatie Hekserij+++ per VGT VISIO * 60 min + *

Prix: 150 €

ajouter au panier

SiteGo